Jan & Yvonne, Arnhem en de heide van Rheden

  img_3161

  Vorige week vrijdag was het tijd voor de bruiloft van Jan en Yvonne. We hadden vaak gemaild over de route die we gingen rijden en omdat wij deze dag voor het eerst officieel met de auto zouden gaan, was het nogal een spannende bruiloft. Bij aankomst vroeg Yvonne of het mogelijk was dat er nog enkele foto’s ‘boven’ gemaakt zouden worden. Ik zag direct de tas van Assepoester staan en vervolgens viel mijn oog op haar prachtige donkerpaarse jurk. Wow! Omdat we die middag naar de heide zouden gaan, zag ik de heftige kleurencombinaties al weer helemaal ontstaan.

  Na een kwartiertje kwam Jan zijn bruid ophalen in een Fiat Panda Oldtimer. Ik had een super oude auto verwacht, maar het bleek een autotje te zijn van een jaar of 30 oud. Een superschattige Fiat kwam de hoek om zetten. Tien minuten later waren we op weg richting het stadhuis van Arnhem. Na afloop van de ceremonie was het tijd voor het aansnijden van de taart bij “Het Wapen van Rheden. De taart was door Yvonne zelf gemaakt en had als topper een stelletje herten, helemaal passend bij hun, omdat ze erg van de natuur houden.

  De fotoshoot hebben we gedaan in het natuurgebied naast Rheden. Ik had er geen idee van dat er zoveel prachtige plekjes zijn aan de Oostkant van Arnhem. We besloten om rondom de Veluwezoom te rijden om vervolgens een aantal plekken te bezoeken. Jan en Yvonne wisten gelukkig al deze plekjes te vinden, omdat ze hier vroeger zelf ook al vaak wandelden. Na een klein uurtje was het tijd om ons weer bij de gasten te voegen, die middels de paardentram naar een uitkijkpunt gekomen waren. Hier hebben we de groepsfoto’s gemaakt en nog een paar extra foto’s met hun neefje Tom, die een stofwisselingsziekte heeft. Deze jongen heeft zelfs zijn eigen weblog, http://tomdjurre.web-log.nl/ ! Na afloop van de groepsfoto’s was er nog een toostmoment, waarna we snel weer in de auto stapten om op een paar andere plekken nog foto’s te maken. Vlakbij de Carolinahoeve, waar ze pannenkoeken gingen eten, nam ik afscheid van dit stel.

  Jan & Yvonne: ik wens jullie super veel geluk toe met jullie Fiat Panda club en ik hoop dat jullie nog veel mooie dagen mogen hebben met zon, heide en vakantie :)

  One comment

  Leave a comment