Anja & Leonardo, getrouwd in Nijkerk

  img_3732

  Afgelopen week zijn we aanwezig geweest op de bruiloft van Anja en Leonardo. De dag begon bij de ouders van Anja. Toen Leonardo gearriveerd was, in de Ferrari van zijn baas, was het al hoogtijd om richting de fotolocatie te vertrekken. Omdat er vrij veel regen voorspeld was, werd besloten om de foto’s bij kasteel Essenburgh, in Hierden, te maken. We zouden eigenlijk naar binnen gaan, maar de buitenkant van het kasteel was al dusdanig mooi dat we gewoon lekker buiten gebleven zijn. Na een klein uurtje foto’s maken was het tijd om weer richting Nijkerk te gaan, omdat we met alle daggasten zouden gaan lunchen.

  Na een half uur was het tijd om richting het stadhuis van Nijkerk te gaan. Wat een prachtige plek! Het is altijd fijn als je in een lichte zaal de ceremonie kunt vastleggen, omdat je dan geen flitser nodig hebt en dus minder storend te werk gaat. De ceremonie was precies op tijd klaar en na afloop was het tijd voor felicitaties en vervolgens voor groepsfoto’s. Omdat de tijd inmiddels toch wel snel gegaan was, hebben we besloten om op deze locatie alleen de groepsfoto te maken en om later dan nog de familiefoto’s te maken. Vijf minuten later waren we al bij de kerk. Ook hier was prachtig licht. De dienst werd begonnen met behulp van een complete speelfilm over hun trouwdag in Albanië. Ook hebben we direct al de trouwfoto’s gezien die daar gemaakt waren.

  Toen de dienst afgelopen was, uiteraard net iets later dan verwacht werd, was het tijd voor de taart. Deze werd aangesneden bij gasterij “De Roode Schuur” te Nijkerk. Hier werd het bruidspaar dan ook hartelijk onthaald met cocktails. Toen de taart aangesneden was hebben we nog een kwartiertje gewacht en daarna direct de groepsfoto’s gemaakt  die we de hele dag al zouden maken.

  Anja & Leonardo: wij wensen jullie een heerlijk leven toe met veel vakanties in beide landen, zonneschijn en prachtige plekken :)

  Leave a comment