Rob & Marjonne, getrouwd in Arnhem

  img_1473

  Afgelopen week zijn Rob en Marjonne getrouwd in het openlucht museum van Arnhem. De dag begon voor ons bij het huis van Marjonne haar ouders. Na een half uur kwam Rob aan met het boeket. Natuurlijk kon de aanbelscene niet uitblijven. Een tijdje later zaten we in de auto richting het museum. Omdat het bruidspaar zowel moderne als klassieke foto’s wilde besloten we om te beginnen in de Zaansche Buurt. Via de tramremise, een bakkershuisje en een prachtige bomenlaan, kwamen we uiteindelijk weer uit bij de ingang van het museum. Hier is een soort van betonnen trap naar beneden, waar je altijd hele heftige en strakke foto’s kunt maken. Uiteraard hebben we hier dankbaar gebruik van gemaakt.

  De ceremonie vond plaats bij het Zeeuwse Kerkje. De bruiloftsgasten werden middels de bruidstram hier naar toe vervoerd. Het viel ons op dat het kerkje donkerder was dan verwacht. Natuurlijk komt dit doordat het qua weer een beetje miezerig was en ook omdat het al wat later op de middag was, maar toch hadden we niet verwacht dat we hier zouden moeten flitsen. Na afloop van de dienst kwam het bruidspaar naar buiten onder begeleiding van talloze zeepbellen.

  Het diner vond plaats bij boerderij De Hanekamp. Hier stond een heerlijk buffet klaar voor het bruidspaar en hun gasten. Tussendoor hebben we dankbaar gebruik gemaakt van het prachtige avondlicht buiten. Het is altijd super wanneer een deel van de dag buiten plaatsvind, omdat je dan voldoende licht hebt om prachtige portretten te maken. Na afloop van het diner was het tijd om richting de Westerbouwing te vertrekken. Op deze waanzinnig gelegen locatie vond het feest plaats, maar dit begon pas nadat de prachtig belichte taart aangesneden was. Het mooie van de Westerbouwing is niet alleen dat het op een geweldige locatie ligt, maar ook dat ze er echt gebruik maken van verschillende kleuren licht. Het is een erg moderne locatie en behoort misschien wel tot onze favoriete plekken van dit jaar. Om 21:00 was het tijd voor de eerste dans en deze hebben we nog vastgelegd waarna het tijd was om naar huis te gaan.

  Rob en Marjonne: we wensen jullie een heerlijk leven toe met talloze prachtige plekjes en fijne momenten met jullie superaardige familie en vrienden.

  Leave a comment