Van Schijndel naar Nijmegen, Fransje & Geert

  Toen we hoorden dat het nichtje van Kirsten (en Dennis) ging trouwen en ons misschien wel als bruiloftsfotograaf wilde, werden we meteen enthousiast. Yes, Kirsten is tof, dan moet Fransje ook tof zijn. Deze verwachting bleek te kloppen en ook haar aanstaande, Geert, was tof. Na een fijn gesprek werd besloten dat wij op 4 September naar Schijndel zouden komen.

  De dag begon bij Fransje haar ouders thuis. Ik mocht aanwezig zijn bij het aankleden van de bruid en dit keer was dat extra speciaal, gezien Fransje’s moeder de jurk zelf gemaakt had! Zoals in het Zuiden wel vaker gebeurt, was er eerst een brunch voor naaste familieleden. Ramon en ik konden meegenieten van onwijs lekkere broodjes en goede koffie. In de tuin hebben we nog wat familiefoto’s gemaakt waarna het tijd was om in de auto te stappen, gezien ze in Nijmegen, bij het Wijnfort, zouden trouwen. Nu bedoel ik eigenlijk Lent, want het wijnfort staat aan de overkant van de Waal, maar toch. Bovenop het Wijnfort kun je trouwen,.. en hoe!

  Na de zonovergoten ceremonie was het tijd voor een borrel met de gasten. Fransje en Geert hadden en “strawberry tree” geregeld, waar talloze knalrode aarbeien in te vinden waren. Naar onze mening een cool alternatief voor taart. Een klein uurtje later sleepten we het bruidspaar mee voor een korte fotoshoot. We besloten na kort overleg om richting de Waalbrug te gaan, gezien je daar een moderne omgeving hebt die naar onze mening goed bij de jurk zou passen. Ook zijn we nog even bij een ministrandje geweest wat gelukkig het beoogde effect had, namelijk “Tropical Paradise Beach”. We zijn altijd super blij wanneer de omgeving echt iets met het bruidspaar lijkt te doen en dit was zeker het geval nu. Na de fotoshoot was het tijd om richting de dinerzaal te gaan. Hier stonden de gedekte tafels al klaar. We hebben hier nog een korte sfeerimpressie gemaakt, waarna het tijd was om naar huis te gaan.

  Fransje en Geert: we wensen jullie een knetterkleurrijk leven toe met veel actie, avontuur en zonneschijn!

  5 Comments

  Leave a comment