De bruidsreportage van Mandy en Robert, vanuit ‘t Harde

  img_9262

  Roze, de themakleur van deze dag ;) De ochtend begon voor ons in het ouderlijk huis van Mandy. Na het aankleden en het ophalen van de bruid, was het tijd om foto’s te maken. We begonnen bij theeschenkerij “Boerengoed”. Dit was voor ons een bekende plek om heen te gaan, omdat we vorig jaar met Teun & Inge hier ook al geweest waren voor de bruidsreportage. Na een aantal kleurrijke foto’s gingen we naar het boerderijtje dat naast de theeschenkerij staat, omdat Mandy en Robert hier gaan wonen. Een kwartiertje later stonden we op het strand bij de “Fazant” te Elburg. Omdat het net begon met regenen haalden Mandy en Robert 2 felroze paraplu’s uit de auto. Deze hebben we uiteraard tijdens de shoot gebruikt.

  Een half uur later waren we in de binnenstad van Elburg om daar bij de wal en in de Westerwalstraat enkele bruidsfoto’s te maken. Voordat het tijd was om daadwerkelijk te trouwen zijn we eerst nog even langs thuis geweest om even op te frissen, een broodje te eten en gedag te zeggen tegen de daggasten.

  De ceremonie vond plaats in het oude stadhuis van Elburg. Direct na dit onderdeel gingen we familiefoto’s maken op de wal van Elburg. Toen dit gedeelte klaar was kreeg iedereen een ballon en liepen we naar de overkant van de wal. Hier was een perfect open plekje om al die ballonnen los te laten. Het is altijd leuk om te zien hoe mensen reageren op zoveel ballonnen.

  Het diner vond plaats bij Mandy haar ouders. Eerst was het tijd voor een supergave diavoorstelling die afgewisseld werd met korte filmpjes. Hierna stond het BBQ-buffet klaar. Na het buffet was er ook nog eens een toetjesbuffet met onderandere Robert’s favoriete ijssoort. Direct na het eten was het alweer tijd om richting te kerk te gaan.

  Bij binnenkomst liepen de zusjes van Mandy voorop. De dienst was onder begeleiding van een band, iets wat vaker voorkomt op de Veluwe en naar onze mening erg bijzonder en vrolijk is. De ringen, vastgeknoopt aan een Gerbera, werden gebracht door de nichtjes van Mandy. Na anderhalf uur was de dienst afgelopen en was het tijd om afscheid te nemen van het bruidspaar.

  Mandy & Robert: wij wensen jullie een kleurrijk leven toe met veel zon en veel heerlijke spelletjesavonden met jullie vrienden.

  2 Comments

  Leave a comment