Bruidsfotografie Utrecht

  img_8928-2

  Afgelopen zaterdag zijn Chris en Chantal in het huwelijk getreden in Utrecht. De reportage heb ik verzorgd, terwijl Ramon samen met Jeroen van www.rebelfilm.nl de filmreportage hebben verzorgd.

  De dag begon voor mij bij Chantal thuis. In de slaapkamer van Jorden werd deze prachtige bruid klaargemaakt voor haar grote dag. Het was wederom een heerlijke drukte in dat kleine kamertje. Vrijwel continu kwamen er mensen langs om te gluren hoe het er voor stond. Daarnaast werd er natuurlijk ook nog tussendoor een film gemaakt van het klaarmaken. Na een uurtje vroeg de bruid me of ik even haar jurk wilde zien,… WOW! Wat een waanzinnige knallende jurk, ik kon niet wachten tot ze hem aan had. In de tussentijd was Ramon bij Chris aanwezig om zo zijn voorbereidingen ook vast te leggen.

  Na het moment waarop het bruidspaar elkaar voor het eerst zag die dag, was het tijd voor een heerlijke lunch, geregeld door het catering(familie)bedrijf van Chris. Een uurtje later kwamen er 3 taxi’s en een enorme limousine om de bruiloftsgasten op te halen. De limousine werd uiteraard gevuld met bruidspaar, zoontje Jorden, een volle fles “Moët & Chandon”, een blije videograaf (Jeroen) en ik. Ramon reed ondertussen met de taxi’s mee, zodat hij ruim op tijd bij het stadhuis zou zijn om het bruidspaar vast te leggen bij aankomst.

  Toen de ceremonie afgelopen was, liep het gezelschap naar de gracht voor een rondvaart. Tijdens deze tocht hebben we heerlijk genoten van zonneschijn, een Bossche bollentaart en een prachtig uitzicht. De tijd verliep supersnel en na anderhalf uur stapten we al weer uit om even een opfrismomentje te hebben bij de Domtoren. Direct hierna was het tijd voor de fotoshoot, in de binnenstad van Utrecht, bij avondlicht. Het is altijd superfijn wanneer een bruidspaar wat later op de dag de foto’s wil maken, omdat we dan gebruik kunnen maken van het magische warme licht. We hadden maar een uurtje de tijd om zowel foto’s als video te maken, maar toch hebben we zeer goed gebruik kunnen maken van de tijd. Jeroen had zelfs de mogelijkheid om meerdere ‘eindes’ te maken voor de video.

  Na afloop van de fotoshoot zijn we nog aanwezig geweest bij een klein gedeelte van de borrel. Direct hierna begon het buffet. We hebben hier alles nog vastgelegd waarna het tijd was om voldaan naar huis te gaan.

  Chris, Chantal en Jorden: we wensen jullie een super spectaculair en leven toe vol liefde, vrolijkheid en glamour ;)

  One comment

  Leave a comment