Bruidsfotografie Mon et Mine | Blog | Bruidsreportage - Trouwreportage - Bruidsfotograaf
20
Jan
2015

momenten-emotie-monetmine-16

Must-have foto’s, gemaakt door je bruidsfotograaf

Laat ik beginnen met dat je niets moet natuurlijk. Ken je die must-have lijstjes die je op Pinterest, Facebook en diverse blogs tegenkomt? Je ziet ze ook soms in trouwmagazines staan: lijsten met 10 tot 100 items of foto’s die je echt moet hebben van je trouwdag. Heb je er 1 niet dan is je collectie niet compleet en dus je dag niet geslaagd. Een beetje cru omschreven misschien, maar stiekem worden wij een beetje moe van must-have lijstjes. Ja natuurlijk zijn er bepaalde items die op de foto moeten, maar moeten dit echt voorwerpen zijn of zouden we misschien ook een nieuwe must-have list kunnen maken? Een lijstje met een totaal ander soort foto: de momentfoto.

Ramon en ik zijn eens gaan brainstormen en kwamen tot de volgende foto’s die wij graag zelf maken tijdens jullie bruiloft. Niet alleen nu, omdat ze het verhaal vertellen van je dag, maar ook zeker voor later, wanneer je niet meer helemaal precies weet hoe een bepaald moment verliep en door die ene foto juist heel duidelijk weer weet hoe dat moment was, hoe het voelde. En natuurlijk bedoelen we niet dat een reportage pas geslaagd is wanneer je alle hieronder staande punten gevangen hebt, maar wel dat momenten vaak veel meer waard zijn dan losse detailfoto’s (hoe leuk we het ook vinden om ze te maken!).

En daarom dus hieronder een lijstje met momenten waar het volgens ons om draait. Elke bruiloft bevat dit soort momenten en het is te gek om ze te mogen vangen! (oh en “must-have” moet je bekijken met een knipoog).

Lees meer..

1 reactie
15
Jan
2015
Bruidsfoto Awards 2014 Nominatie 1

 

Genomineerd voor de Bruidsfoto Award: hoe tof! Elk jaar doen we mee en elk jaar duimen we weer dat we een nominatie krijgen en dit maal heeft Mon et Mine er 2 te pakken. Dat betekend dat we nu al 4 jaar op rij één of meerdere nominaties hebben!

De Bruidsfoto Awards is een wedstrijd die elk jaar door Bruidmedia georganiseerd wordt. Zij zijn onder andere bekend van Bruid & Bruidegom Magazine. Het draait om 2 rondes: de eerste ronde laat zien welke foto’s door de vakjury uitgekozen zijn als beste foto’s en de tweede ronde draait om het verzamelen van publieksstemmen en fotografenstemmen. De foto met de meeste stemmen wint dan daadwerkelijk een award.

Ben je benieuwd naar de foto’s die we ingestuurd hebben, kijk dan vooral even bij onze wedstrijdinzendingen. We hebben hier ook een poging gedaan om aan te geven waarom we bepaalde foto’s hebben ingestuurd. En het leuke: we zijn dubbel genomineerd dit jaar! Ditmaal met een foto die gemaakt is door Ramon en ook een foto die gemaakt is door Hermine (ik). Dubbel feest dus.

Deze eerste foto is genomineerd in de categorie „De (Trouw-)Ceremonie”. De foto is gemaakt door Ramon tijdens de bohemian vintage bruiloft van Nailia en Thijs. De foto laat een heerlijk spontaan momentje zien, vlak na hun trouwceremonie. Een ceremonie die overigens gedaan werd door Mariëlle Jongmans! En mocht je je afvragen waar al die styling vandaan komt: Anouk van den Dries was er om alles te regelen in opdracht van Het Bruidsmeisje. De bruid had zelf erg veel toffe ideetjes uitgewerkt en dus was het een kleurrijke, vrolijke dag, in hun eigen achtertuin.

De tweede foto is gemaakt door Hermine (jajaja, ik) tijdens de onwijs toffe vintage bruiloft van Fabienne en Christian. De styling was gedaan door Pauline van Back to Style. We hadden heel wat van hun foto’s ingestuurd, omdat we zelf zo trots zijn op hun reportage en net deze foto, een moment tussen bruid, moeder en schoonmoeder, is uitgekozen in de categorie “Sfeer en Emotie”. Superblij dus, helemaal omdat we dolgraag echte momenten vastleggen.

Wil je de overige nominaties ook zien, kijk dan even op de website van Bruid & Bruidegom Magazine. En als je zin hebt om te stemmen, dan kan dat via deze link. Voor de stellen die al getrouwd zijn of misschien ooit, heel veel later, gaan trouwen: vul dan vooral gewoon de datum van vandaag in als „trouwdatum”. Veel plezier met stemmen en kijken!

Bruidsfoto Awards 2014 Nominatie 2


Geen reacties
1
Jan
2015

Bruiloft-Rotterdam-Wereldmuseum-014
Gelukking Nieuwjaar iedereen!

Tijd voor overzichtjes nu, het voorgaande jaar is immers net voorbij. Omdat we het je graag gemakkelijk maken om een aantal hele mooie blogposts te bekijken op onze website hebben we een overzicht gemaakt van de meest populaire blogs. Deze blogs zijn dus het vaakst en langst bekeken in 2014. Dus heb je nog oliebollen over, pak ze er bij en klik gezellig mee. En ben je toevallig net gevraagd (vannacht) en nog op zoek: wij horen het graag!

1. De vintage bruiloft van Laura en Sjoerd bij Sechery.

2. Trouwen in Italië in het pittoreske Pietralunga met Mariska & Roderik.

3. Een topbruiloft uit 2012 met Pauline en Kasper: hun vintage gestylede bruiloft in de eigen achtertuin.

4. De blogpost van Marvin & Angela, bruidsfotografieduo dat zelf ook getrouwd is!

5. Iris & Romano ontbreken ook niet in deze lijst! Hun prachtige romantische bruiloft bij Landgoed te Werve is goed bekeken.

6. En ook Fabienne en Christian staan in de lijst. Hun bruiloft bij de Treeswijkhoeve in Waalre is prachtig om te zien en dat vonden onze lezers ook.

7. Ik vind het zelf superleuk dat deze bruiloft bij Kasteel Wijenburg ook zo vaak bekeken is. Omdat we zelf zo blij zijn met deze bruiloft hebben we er ook een voorbeeldalbum van laten maken.

8. Merel en Roger trouwden in 2013 bij Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en ook deze blogpost is erg populair.

9. Op de negende plaats staat een blogpost met allemaal tips over het vinden van de ideale binnenlocatie voor je fotoshoot, wanneer het buiten blijkt te regenen of gewoon veel te koud is.

10. En last, but certainly not least, de bruiloft van Daniël en Dieuwertje. Compleet met Fearless/ISPWP-awardfoto, te gekke trouwauto, prachtig bruidspaar en een heel aantal Rotterdamse locaties.

1 reactie
26
Dec
2014

Trouwen in de zomer-16

Kiezen voor een zomerbruiloft

Kom maar door! Op naar de zomer. Wij zijn er inmiddels wel weer een beetje aan toe, maar niet voordat we natuurlijk genoten hebben van de winter en lente. Trouwen in de zomer kan 1 groot feest zijn, maar je moet wel rekening houden met een paar zaken. Omdat we je willen enthousiasmeren voor deze periode van het jaarhebben we deze blogpost geschreven. We geven je een aantal tips, laten wat inspirerende bruiloften zien en hopen je te overtuigen om te kiezen voor een andere periode dan de lente ;)

 Zomerbruiloft compilatie klein

Dingen om rekening mee te houden voor je bruiloft in de zomer

 • Houd rekening met het weer. Natuurlijk hoop je op zon, maar als je alles buiten plant in de volle zon en het wordt wel 35 graden dan smelten je gasten weg.
 • Houd rekening met een hoge water-rekening. Wanneer je gasten buiten in de warmte moeten wachten tot je ceremonie begint, bestaat de kans dat er aardig wat weggedronken wordt. Totaal logisch natuurlijk, maar als je locatie met nacalculatie werkt kan het een pittige toevoeging zijn aan de rekening.
 • Mocht je nou een dress-code hebben, weet dan dat je gasten het behoorlijk warm kunnen hebben in hun driedelige pak of hun jacquet. En ook die lange avondjurken kunnen behoorlijk warm zijn. Wij hebben bruiloften meegemaakt waar het warmer da 35 graden was en de mannelijke gasten niet konden wachten tot de bruidegom zijn jasje uitdeed, zodat zij dit voorbeeld konden volgen.
 • Plan je fotoshoot in de vroege ochtend of de late middag. Wanneer je rond het middaguur gaat fotograferen is het niet alleen heel erg warm, maar het licht is ook vaak wat minder flatteus. Nu zijn hier natuurlijk wel manieren voor om het op te lossen, maar heb je zelf een lange jurk, dan is het gewoon veel makkelijker om lekker in de avond weg te gaan voor je shoot.
 • Laat iemand een vaasje regelen voor je boeket. Ik heb al meerdere malen meegemaakt dat het boeket rond de middag slap begon te hangen en dat is natuurlijk zonde! Maar ook bij een vaasje moet je rekening houden dat een boeket in de zon vrij snel op kan warmen. We hebben 1 keer meegemaakt dat het water uit de vaasjes die op de dinertafel stonden aanvoelde als theewater.
 • Is het op je trouwdag enorm warm, denk dan eens na over zo’n handig mandje op het toilet. Zet er wat deodorant, toiletdoekjes en misschien een lekker flesje parfum bij en het staat niet alleen leuk, maar is ook nog eens enorm handig voor alle ladies.
 • Neem een extra jurkje mee voor de avond. Je kunt er helemaal vanuit gaan dat je je prachtige trouwjurk de hele dag aan wilt houden, maar als het echt warm is geweest is het een heerlijke optie om bij jullie feest gewoon dat supertoffe jurkje te kunnen pakken. En dat het dan misschien niet wit is: jammer dan : )

 

Trouwen in de zomer-6

Trouwen in de zomer-7

Trouwen in de zomer-11

Trouwen in de zomer-14

Zomerbruiloft compilatie klein2

Trouwen in de zomer-9

Zomerbruiloft compilatie klein3

Trouwen in de zomer-12

1 reactie
14
Dec
2014

Trouwen in de lente-5

Trouwen in de lente

Traditioneel gezien krijgen wij de eerste aanvragen voor het nieuwe seizoen binnen voor de maanden mei en juni, echte lentemaanden dus. Dit komt door meerdere redenen: bruidsparen willen “in het nieuwe jaar” trouwen, maar dan wel met veel kans op mooi weer. Daarnaast zegt men vaak dat de kans op regen het kleinst is in deze maanden, maar stiekem twijfelen wij daar een beetje aan. Ook is het een periode van het jaar waarin iedereen “er weer zin in heeft”; de bomen zitten vol met knoppen, het wordt wat warmer en dus komt men vaak uit bij april, mei en juni. Bovenstaande foto is van de bruiloft van Erik en Annemarie. Ze trouwden een week nadat Ramon en ik zelf getrouwd waren ( in 2013) en hadden het geluk dat het, ondanks de koude, toch mogelijk was om een paar foto’s met bloesem te maken!

 

Lentebruiloft compilatie klein6

Tips voor je lentebruiloft

Wij vinden de lente ook een heerlijke periode voor bruiloften. Het seizoen is net begonnen, wij hebben onwijs veel zin in al die feesten en de belofte van de zomer is ook nog eens aanwezig. Wel is het zo dat we vaak merken dat die lentemaanden behoorlijk in het water kunnen vallen. Een aantal tips dus:

 • Regen regen regen, hou er rekening mee. Nu misschien wel meer nog dan in andere maanden, omdat de kans op zon supergroot is, maar de kans op regen nog altijd aanwezig. Boek je dus een te gekke zomerse locatie, maar wordt het uiteindelijk een regenachtige dag, dan wil je wel een back-up plan hebben.
 •  Deze periode is enorm populair. Heb je dus een locatie of trouwfotograaf op het oog, boek op tijd! Wij krijgen bijvoorbeeld voor bepaalde weekenden in mei en juni meer dan 5 verschillende aanvragen! De meest populaire trouwlocaties zullen nog wel meer aanvragen krijgen, helemaal als ze superuniek zijn, dus begin op tijd met oriënteren.
 • Het kan nog altijd behoorlijk fris zijn in de lente. Vergis je dus niet en neem een fijn warm dekentje mee voor het geval je het koud krijgt tijdens de fotoshoot of dat ritje in de trouwauto.
 • Ga helemaal los met bloemen. Persoonlijk ben ik onwijs fan van die voorjaarsbloemen die nu verkrijgbaar zijn; allemaal lekkere felle kleurtjes. Pastel is overigens ook heel mooi hoor. Kijk wel even van te voren of het mogelijk is om bepaalde bloemen te krijgen zoals die prachtige pioenrozen.
 • Ben je, net als wij, helemaal verliefd op bloesem? Kijk dan in de weken voor je bruiloft uit naar de ideale locatie. Het kan wel zijn dat de bloesemperiode net over is, of net iets later begint dan jouw bruiloft. Verheug je er dus niet teveel op, of zoek gewoon een kick-ass alternatieve locatie.

 

Lentebruiloft inspiratie

Graag laten we je hierbij een aantal mooie beelden zien die in de lente gemaakt zijn. Kijk vooral even naar al die prachtige bloesem, die heerlijke vrolijke bloemen en blije mensen! Hoe leuk is het om bij je fotoshoot echt gebruik te maken van al die voorjaarspracht?

 

Lentebruiloft compilatie klein

Trouwen in de lente-9

Lentebruiloft compilatie klein3

Trouwen in de lente-17

Trouwen in de lente-19
Trouwen in de lente-21

Trouwen in de lente-26

Lentebruiloft compilatie klein2

Trouwen in de lente-22

Trouwen in de lente-8

Lentebruiloft compilatie klein4

Trouwen in de lente-27

Lentebruiloft compilatie klein5

 

Geen reacties
8
Dec
2014

Winny en Jeffrey-268

Winterbruiloft compilatie3

Leuke ideeën voor een winterbruiloft

Vorige week lieten we je inspiratie voor een herfstbruiloft zien, maar als je besluit om iets later (of vroeger) in het jaar te trouwen, dan zit je in de winter. Dit is het minst populaire seizoen in Nederland om te trouwen, maar waarom eigenlijk? Het is namelijk een bijzonder fotogeniek seizoen!

Wij fotograferen relatief weinig bruiloften in de winter. Niet omdat we ze niet leuk vinden, in tegendeel zelfs! Er zijn gewoon weinig bruidsparen die dit seizoen uiteindelijk uitkiezen. Vandaar dat we je graag hierbij overtuigen om te gaan voor dit bijzondere trouwseizoen.

Winterbruiloft compilatie8

Trouwen in de winter-4

Winterbruiloft compilatie

Een paar handige tips voor je winterbruiloft

 • Kleed je op de winter! Je kunt er vanuit gaan dat het erg koud is, dus pak je handschoenen, zoek er een leuke sjaal bij en neem eventueel ook een dekentje mee. Je hoeft niet met dat dekentje op de foto, maar het is wel superhandig om iets warms bij je te hebben voor de momenten tussen de foto’s door.
 • Maak gebruik van de Kerst (als je wilt). We hebben heel lang geleden wel eens meegemaakt dat bruidsparen rondom de Kerst gingen trouwen. Compleet met kerstbomen, kerstballen en kerststerren.
 • Ga er vanuit dat alles binnen moet plaatsvinden. Nu zul je sowieso al snel voor “binnen” kiezen ivm de koude, maar mocht je een wandeling plannen met je familie door de sneeuw dan kan dat plan gemakkelijk in duigen vallen wanneer het de hele dag regent.
 • Kijk je op tegen de fotoshoot? Het is helemaal niet nodig om een lange fotoshoot in de koude te doen, als je maar genoeg tijd in totaal hebt. Je kunt een deel binnen laten plaatsvinden, maar ook een shoot van een uur opdelen in drie momentjes van 20 minuten. Zo heb je amper de tijd om koud te worden, kun je gebruik maken van meerdere momenten op de dag en houdt je het leuk voor jezelf en je aanstaande.
 • Houdt rekening met het feit dat je jurk vies gaat worden. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: echt hij wordt vies en dat is helemaal prima! De meeste vlekken gaan er gemakkelijk weer uit en het maakt je fotoshoot zoveel relaxter als je van te voren weet dat die jurk niet helemaal smetteloos blijft. We hebben taferelen meegemaakt met plastic zakken en dekens onder de jurk, maar dit kost enorm veel tijd, wordt uiteindelijk ook een smeerboel en je bent meer tijd bezig met die dekens dan dat je met je lief bezig bent. Stel je dus in op een vlekje hier en daar (dikwijls aan de onderkant van je jurk waar je toch al niets ziet) en je hebt een heerlijke onbezorgde fotoshoot.
 • Maak gebruik van die heerlijke winterse elementen. Kies voor warme chocolademelk of glühwein (thanks voor het idee Vivian & Anne Floor!), trouw bij de open haard en kies voor witte winterse bloemen. Of wat dacht je van een diner met kaasfondue! Wil je meer winterse ideeën opdoen, kijk dan even naar deze winterse gestylede shoot.

Trouwen in de winter-23

Winterbruiloft compilatie7

Trouwen in de winter-5

Winterbruiloft compilatie6

Trouwen in de winter-9

Trouwen in de winter-25

Winterbruiloft compilatie2
Trouwen in de winter-28

Winterbruiloft compilatie5

Winterbruiloft compilatie8

Geen reacties
5
Dec
2014

Vlekken in je trouwjurk-8

Vlekken in je trouwjurk

Misschien ken je het nog wel van je beste vriendin of van je zus; de trouwjurk werd ‘s ochtends uit de bewaartas gehaald, er werd een kleedje onder gelegd, want hij mocht echt niet vies worden. Vervolgens ging de jurk aan, liep de bruid van de trap af en beneden aangekomen zag je het al: vlekken! Welliswaar hele kleintjes en eigenlijk bijna niet zichtbaar, maar ja… zo’n dure jurk met vlekken… dat kan toch helemaal niet!
Ik zou in deze blogpost je eigenlijk willen waarschuwen voor dit fenomeen: ja je jurk gaat echt vies worden! En het gaat niemands schuld zijn. Kleed je je bij jezelf thuis om, dan ben je echt een hoekje stof vergeten schoon te maken en kleed je je om in het huis van je ouders dan heb je zelf daar altijd nog plekjes met viezigheid op de vloer.

Die vlekjes zijn overigens helemaal geen probleem. Wij vertellen onze bruidsparen altijd dat ze horen bij een relaxte en zorgeloze dag. Die vlekjes laten zien dat jij jezelf niet te serieus neemt en de dag zelf van groter belang vind dan de trouwjurk. En gelukkig maar, want anders zou je de hele dag moeten omkijken naar of die jurk wel wit blijft. Alvast een ding om rekening mee te houden volgens Eline Koemans, weddingplanner bij Feline Weddings: “ik heb in mijn koffertje altijd een pakje snoetenpoetsers. Werkt goed! En het blijft gewoon oppassen met bellenblazen en rode rozenblaadjes. Ik kies liever voor een alternatief, veiliger en origineler!”.

 Vlekken in je trouwjurk-7

Waar komen al die vlekken in mijn trouwjurk vandaan?

Denk aan de fotoshoot; je kunt onmogelijk je jurk schoonhouden en een relaxte fotoshoot hebben waar je alle aandacht kunt geven aan je lief. We hebben in het verleden dikwijls meegemaakt dat bruidsparen witte kleden meenamen om onder hun jurk te leggen. Het gevolg was dat we minutenlang bezig waren die witte lakens weg te werken onder de sleep. Ceremonieel spreker Bianca Fabricius schrijft: “Toen ik trouwde kwam het met bakken uit de lucht. We hadden een deken mee om op te zitten maar al snel was de onderkant van mijn jurk zwart. Ik heb 1 seconde gedacht wat zonde en toen besloten om te genieten. Wat een lol hebben we gehad!”

 

Of een ander uiterste: gewoon niet naar buiten willen omdat de jurk dan misschien wel vies zou worden. Ja of die keer dat het keihard begon te regenen en de bruid alleen oog had voor haar jurk en niet voor de gasten die buiten in de regen nat werden.
Ik heb even met Ramon overlegd over dit onderwerp en grappig is dat hij juist die momenten kan herinneren waarin de bruid een super vieze jurk had gekregen door de modder en daar totaal geen problemen mee had. Dit moment is bijvoorbeeld vastgelegd tijdens de bruiloft van Ronald en Evelien. Ik hoor de bruid nog zeggen: „oh, maar die vlekken gaan er wel weer uit hoor!”. Heerlijk toch?

 

Vlekken in je trouwjurk-3

Tips om vlekken uit je jurk te verwijderen

Omdat we je toch wel graag gerust willens tellen over die vlekken hebben we enkele wedding professionals gevraagd wat hun ultieme tip is om de jurk weer schoon te krijgen. Zo schrijft Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje bijvoorbeeld: „Ik heb een keer meegemaakt dat de jurk van de bruid zo vies was, dat ik haar in bad heb gezet, de trouwlocatie om een sopje heb gevraagd en de vlekken uit haar jurk heb geboend. Vervolgens maakten we haar jurk weer droog door met twee man voorzichtig te föhnen. Dit zorgt er voor dat er geen rare vlekken achterblijven. Natuurlijk werkt het alleen bij minder hardnekkige vlekken, maar ze was hierna weer helemaal toonbaar voor de rest van de dag. Ook gebruik ik soms wel ossengal als dat nodig is. En nog een derde tip: komt er stuifmeel op je jurk: ga dan niet lopen kloppen, maar blaas het er voorzichtig af! Zolang de stuifmeel nog niet in je trouwjurk zit is er niets aan de hand.”

 

Frederieke Klop is ook weddingplanner, namelijk bij Color Weddings, en schrijft:”ik heb goede ervaring met babydoekjes. Tijdens mijn eigen huwelijk spuugde het toen 4 maanden oude zoontje van mijn broertje mijn jurk onder nog voordat iemand mij gezien had! Afdeppen met een Zwitsaldoekje was voldoende om het niet teveel op te laten vallen. Gelukkig moest ik zelf hard lachen!”
Victor van Westering, van Victor’s Wedding Design geeft ook nog een paar goede tips. Omdat hij natuurlijk dagelijks met trouwjurken werkt wilde ik zijn tips gebruiken als goede afsluiter. “Voor de meeste kleine vlekjes neem je een wit washandje met lauw water en zeep uit een pompflesje. Voorzichtig deppen en de vlek is weg. Make-up en straatvuilvlekjes behandel je met billendoekjes (de lanoline die er in zit laat de vlekken direct verdwijnen). Bloedvlekjes haal je eruit met een klein beetje spuug (!) op een propje watten en heb je rode wijn gemorst dan gooi je er snel royaal witte wijn over. Vervolgens pak je dan Spa rood en voorzichtig droog föhnen.”

 

Vlekken in je trouwjurk-6

Een probleem is geen probleem

Volgens mij genoeg bruikbare tips dus. Het moraal van dit verhaal is niet direct dat je vlekken dus heel gemakkelijk weet uit je jurk krijgt, maar meer dat je jurk vies wordt, dit geen probleem zou moeten zijn en je gewoon lekker moet genieten van je prachtige dag. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat hij zo voorbij vliegt, dus dan is het alleen maar jammer om er al te lang bij stil te staan :) En zoals ik laatst een spreuk van Boeddha in de Flow Magazine las: “Als u een probleem heeft, probeert u het op te lossen. Kunt u het niet oplossen, maak er dan geen probleem van”.

Vlekken in je trouwjurk-9

Meer lezen over dit onderwerp? Toevallig heeft Zank You ook een goed artikel over het verwijderen van vlekken!

Geen reacties
2
Dec
2014

Michelle & Diederik-295

Trouwen in het najaar

Het is weer lekker herfstachtig weer op dit moment. Tijd dus om eens in ons archief te duiken en op zoek te gaan naar mooie bruidsfoto’s van herfstbruiloften. De komende weken maken we een kleine reis door de verschillende seizoenen en komen we uiteindelijk, via een kleine omweg, uit bij leuke ideeën voor een zomerbruiloft. Lees meer..

2 reacties
28
Nov
2014

Wij maken het makkelijk voor je; we hebben namelijk onze favoriete foto’s van 2014 in een slideshow gezet, zodat je lekker een cappuccino of kopje thee kunt pakken, achterover kunt hangen en heel veel moois voorbij kunt zien komen.

Elk jaar, rond deze tijd, is ons seizoen zo’n beetje ten einde gekomen. Dit jaar misschien iets sneller, omdat er een kleine baby op komst is in huize Snellink. En daarom hebben we besloten om een goede dag te zitten voor onze selectie. Soms waren we het direct eens: die foto moet er echt in! En soms moesten we discussiëren. We wilden eigenlijk maximaal 75 foto’s kiezen, maar het zijn er toch weer net iets meer geworden, namelijk 81.

We hebben gekozen voor prachtige emotionele momenten, zoals de omhelzingen tussen moeders en dochters, de tranen van superlieve broers en de verstilde ‘wacht’-momenten waarbij bruid of bruidegom afwachtten tot hun dag ging beginnen. Ik vind het zelf opmerkelijk om te zien dat er zoveel toffe kinderfoto’s waren dit jaar! Natuurlijk niet helemaal verwonderlijk, omdat we daar zelf ook erg mee bezig zijn, maar ik ben helemaal voor “meer kinderen op bruiloften”!

Ook laten we onze favoriete detailfoto’s, overzichten en fotoshootfoto’s zien. Wat is jullie favoriete foto? We zijn enorm benieuwd!
Lees meer..

2 reacties
26
Nov
2014

Trouwalbum-4

Mooi he, zo’n compleet trouwalbum. En hij hoeft niet eens supergroot te zijn. We leveren sinds een tijdje zowel 25×25 als 30×30 albums. Die 25×25’s zijn lekker licht, handzaam en dus makkelijk mee te nemen naar vrienden en familie. En daarbij pak je hem ook zo uit de kast, want ze zijn makkelijk te tillen. Elk album wordt door ons zelf ontworpen. We houden daarbij rekening met de ‘flow’ van jullie trouwdag en willen jullie complete verhaal vertellen van A tot Z. Uiteraard sturen we het ontwerp naar je op voordat we het album bestellen, want je moet er uiteindelijk heel lang mee doen. En als je feedback hebt, kijken we samen even naar de opties die mogelijk zijn. Lees meer..

Geen reacties