Nieuws! “Bruidsfotografie in Elburg” | Bruidsfotografie Mon et Mine | Bruidsreportage - Trouwreportage - Bruidsfotograaf
25
Jun
2012

Nieuws! Bruidsfotografie in Elburg | botterstr 900x591

Bruidsfotografie in Elburg? Hoezo bruidsfotografie in Elburg! Ik hoor jullie denken…. en toch. We hebben er lang over nagedacht, we hebben lang gezocht, gesproken met mensen, geïnformeerd, met makelaars om de tafel gezeten, notarissen, hypotheekmensen en ja lieve mensen: wij gaan in Elburg wonen. Wel te verstaan aan de Botterstraat. Hierbij een kleine foto. In de maand juli proberen we bereikbaar te blijven via e-mail en telefoon, maar als het mailen een dagje langer duurt, dan weten jullie nu alvast waarom. Zie hier onze casa per 12 juli 2012.

 

Laat een bericht achter
  1. Froukje says:

    Gefeliciteerd! Wat heerlijk een nieuw eigen huis! En zo snel al. Succes en veel plezier!

  2. Else Snellink says:

    Wauwww!! Gefeliciteerd! Ziet er mooi uit, heel veel geluk samen!
    Liefs Else