De Top Trouwfoto Awards | Bruidsfotografie Mon et Mine | Bruidsreportage - Trouwreportage - Bruidsfotograaf
20
Mar
2012

Oeps! We zijn de afgelopen weken zo druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het trouwseizoen en het vastleggen van Loveshoots, dat we helemaal vergeten zijn om te laten zien dat we een nieuwe prijs hebben. Vanuit een groep (bruids)fotografen is een initiatief gestart om onderling te kijken welke foto’s we eigenlijk erg mooi vinden van elkaar. Deze foto, van de bruiloft van Sophie en Robert, is geëindigd op de 4e plek.
De Top Trouwfoto Awards | DETOP10 2012 nr4 900x690

Daarnaast zijn we nog steeds genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2012 (maar dat hadden we al eerder geblogt). Er kan nog steeds gestemd worden. Wij zijn in ieder geval genomineerd in de categorie “Bruid in de Spotlights”. Stemmen kan hier.

De Top Trouwfoto Awards | Bruidsfotografie Bruidsreportage Trouwreportage 0021 900x600

 

Laat een bericht achter