Nieuw digitaal trouwalbum! | Mon et Mine Bruidsfotografie
14
Nov
2010

Ramon en ik presenteren met gepaste trots ons spiksplinternieuwe portfolio-album. Dit album hebben we laten drukken bij een nieuwe leverancier, waardoor we nu ook de mogelijkheid hebben om luxe digitale trouwalbums te maken voor jullie.

Deze albums hebben dikke, stevige bladen. Daarnaast is er geen storende naad meer tussen de pagina’s aanwezig, waardoor je dus het ‘lay-flat’ effect hebt. De albums hebben een vanafprijs van 600 euro, waarbij je een album ontvangt van 30cm x 30cm met 20 files (40 pagina’s). Het grootste formaat dat we op dit moment aanbieden is 40cm x 40cm.

De cover kan bekleed worden met luxe stoffen in diverse kleuren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te gaan voor je eigen foto op de cover ;) Onder het kopje “prijzen” staat meer informatie over de mogelijkheden.

Veel plezier met het bekijken van de foto’s en video!

Laat een bericht achter
 1. ronald says:

  Gaaf hoor! Super strak :) En goeie foto’s uitgekozen voor jullie portfolio

 2. Yvonne says:

  Het ziet er super uit! En wat leuk dat jullie er een filmpje bij gemaakt hebben!

 3. Prachtig gedaan, zowel het album, de foto’s als het filmpje. Lekker muziekje ook. Plaatje klopt helemaal zo. Succes ermee!

 4. Kirsten says:

  Su-per gaaf!
  Waarom komen jullie hier nu pas mee?? ;)

 5. Jolanda says:

  Super mooi!

 6. Jolanda says:

  Hé, ik zie mezelf! Hahahaha! En we zijn nog nieteens getrouwd! ;-)

 7. patricia says:

  Zien er goed uit hoor. Heel mooi alles klopt idd. De foto’s, het filmpje, het muziekje en natuurlijk de superleuke fotografen.